Connect with us

Uncategorized

2015 WSL-kampioen Adriano de Souza (BRA) heeft moeite om de 9de

Baai warmt op met vroege knock-outrondes

(World Surf League) The Men’s Corona Open J Bay, halte nr. 6 van de World Surf League (WSL) Championship Tour (CT), vervolgde dinsdag met de voltooiing van ronde 2 en de eerste vier manches van ronde 3. Dinsdag eliminaties elimineerden veertien concurrenten in de vier tot zes voet (1,3 2 meter) golven in Jeffreys Bay in Zuid-Afrika.2012 WSL-kampioen Joel Parkinson (AUS) zette een kliniek in Supertubes op met een bijna perfecte 9.37 (uit een mogelijke 10) en solide 7.50 De Australiër leek ontspannen als altijd aan het concurreren op de locatie waar hij zijn eerste CT-overwinning als jokerteken won in 1999 en waar hij opnieuw won in 2009. Eerder in de week kondigde de 37-jarige zijn plan aan om gaat in december terug uit de CT. Helaas voor Wereld 6 Michel Bourez (PYF), stopte het ritme van Parkinson zijn kansen op een vierde kwartfinale ligplaats dit seizoen. Het voelde als een gewicht van mijn schouders na die aankondiging gisteren, zei Parkinson. de rest van het jaar krijg ik zulke kronkels waar de golven pompen. Dit is een van mijn favoriete locaties aller tijden. J Bay betekent veel voor mij. Het is waar mijn carrière kickstart. Ik kwam hier met een wildcard en ik moest winnen en het bracht me echt in de surfwereld. Ik heb altijd zo’n geweldige relatie gehad met deze golf, dus om hier terug te zijn en mijn laatste jaar hier af te ronden is bijzonder. Het zou de wereld voor mij betekenen als ik deze gebeurtenis zou winnen. Ik zou waarschijnlijk de juiste moncler herenjassen hier afsluiten en met pensioen gaan als ik dit evenement zou winnen. Jordan Smith (ZAF), winnaar van twee tijdevenementen, liet de menigte brullen met zijn overwinning op rookie Tomas Hermes (BRA) in Round 3 Heat 3. De plaatselijke favoriet maakte zijn bedoelingen duidelijk met zijn krachtige kerven tegen de Braziliaan. Hermes wordt naar huis gestuurd met een resultaat gelijk aan de 13e plaats, terwijl Smith doorloopt naar Round 4. Ik wil dit jaar niets meer doen dan deze wedstrijd winnen, zei Smith. is waarschijnlijk het beste gevoel dat ik al heel lang thuis had. Ik voel me gewoon ontspannen en alles is OK. Ik ben dit jaar geen koploper dus het is best aardig om al die druk op mijn schouders van Moncler te hebben. Ik vind het gewoon heerlijk om thuis te zijn. Smith elimineerde ook 11 keer WSL kampioen Kelly Slater (USA) in Round 2 Heat 4. De Zuid-Afrikaan vond een vroeg ritme en de beste goedkope moncler-golven voor een uitstekende 8.00 (uit een mogelijke 10) en 6.33. Ontbreekt een paar belangrijke kansen, waaronder het verlaten van een diepe buis, kon Slater niet voldoen aan de 7.27 punt vereiste om door te gaan in zijn eerste evenement na een blessure na zijn jarenlange afwezigheid. Slater, die Zuid-Afrika op de 25e plaats verlaat, richt nu zijn aandacht op het herstellen en trainen voor de Tahiti Pro, die op 10 augustus begint. Ik heb het gevoel dat ik goed heb gesurft gezien hoe roestig ik ben, zei Slater. weet niet waar ik mijn voet kan duwen. Gisteren was echt de eerste sessie. Ik ving onlangs op Lowers vier golven op, alleen om te zien of ik planken naar Afrika moest brengen, en het voelde niet geweldig, maar ik dacht dat het misschien binnen enkele dagen wel goed zou komen. Ik voel me thuis als mijn besluitvorming in heats is ook een beetje roestig. Maar het kwam allemaal neer op die ene golf. Ik was een beetje rond de knik op die ene golf en ik had er omheen moeten komen. Jordy (Smith) heeft het begrepen en je weet nooit wat daar precies zal zijn. Ik zal op Tahiti zijn. moncler outlet https://www.monclersale.nl Ik kan gewoon goed gaan, nog steeds. Ik zou in orde moeten zijn voor Tahiti. We zullen wel zien. CT-veteraan Moncler outlet store Adrian Buchan (AUS) eindigde Michael februari (ZAF) run in de Corona Open J Bay in ronde 2. In zijn derde keer in de Corona Open J Bay, hoopte februari op een beter resultaat nu hij een full-time concurrent op de elite CT maar slechts 0,83 punten scheidde hem van de overgang naar de volgende fase. Ze komen hier al jaren sinds ik heel jong was, zei februari. alle kerels komen hier voor het CT-evenement, je hebt het in je achterhoofd om het op een dag te proberen. Het is een bijzonder jaar geweest dat ik hier gewoon kon zijn. Vooral halverwege het jaar is moncler outlet hier met vrienden en familie en het krijgen van alle steun van iedereen is geweldig. Ondanks het succes van Buchan in ronde 2, werd hij gestopt door California Conner Coffin (USA) in de volgende eliminatieronde. Coffin blijft opvallen tijdens dit evenement met zijn agressieve bochten en zal opnieuw rondscheuren in Ronde 4. Mikey Wright (AUS) heeft de goedkoopste Moncler-jassen gemaakt van zijn wildcard-evenementen en blijft het Jeep-klassement naar Wereld Nr. 7 beklimmen. Ondanks degraderen naar Ronde 2, vecht Wright terug en geëlimineerd rookie Jesse Mendes (BRA) in Ronde 2 Heat 10 om zijn run op Jeffreys Bay voort te zetten. Het wildcard komt overeen met 2018 CT Rookie Griffin Colapinto (VS) in Round 3 Heat 11 wanneer de concurrentie hervat. We wilden net echt winnen en we gingen allebei op pad met een gameplan om echt goede golven te vangen, en dat hebben we allebei gedaan, zei Wright. ben blij om er bovenop te komen. Dit jaar is mijn belangrijkste doel om het beste uit de geboden kansen te halen. Ik heb geprobeerd dit te doen dit jaar en gewoon heel hard monlcer donsjacks te werken. Het heeft zijn vruchten afgeworpen. In een verwarmde matchup om de dag af te sluiten, ging de runner-up van 2017, Frederico Morais (PRT), tegen Kolohe Andino (VS). Andino gooide een indrukwekkende lucht reverse, maar viel nog steeds tekort om Morais 15.67 gecombineerde score. Andino zal op dezelfde 13e plaats eindigen, terwijl Morais zijn jacht op een back to back Finals-ligplaats voortzet.2015 WSL-kampioen Adriano de Souza (BRA) heeft moeite om de 9de plaats dit seizoen te bereiken en zit momenteel op Wereld Nr. 19. De Braziliaan vond vandaag een groove in zijn Round 2 heat over Patrick Gudauskas (VS). De Souza focus is nu op re kwalificatie voor de elite CT in tegenstelling tot een tweede wereldtitel, en hij zal rookie Michael Rodrigues (BRA) in Round 3 Heat 8.me moeten elimineren dit jaar was echt een raar, zei De Souza. haven heeft me echt verbonden. Die evenementen waar ik het meestal goed doe, deed ik niet. Die evenementen waar ik meestal slecht doe, deed click for more ik ook slecht. Het was een lastig jaar. Ik dacht aan het derde evenement van het jaar dat ik mijn best zal doen om me dit jaar te kwalificeren en dan alles opnieuw te verbinden voor het volgende jaar. Ik moet heats maken om het volgend jaar te halen, dus ik probeer nu mijn best. O zal terug zijn in de laatste hitte goedkope moncler jassen van ronde 3 tegen 2014 WSL-kampioen Gabriel Medina (BRA).

moncler jassen dames sale

moncler jassen heren

moncler uitverkoop

moncler outlet sale

moncler jas heren

moncler sale

moncler jas dames

moncler jas outlet

moncler jassen

moncler jassen outlet

moncler heren

moncler dames

moncler jas heren sale

moncler jas dames sale

moncler nederland

2018 moncler

Advertisement
Cliquez pour commenter

Leave a Reply

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Publicité